Унаслідок завданих авіаударів Ізраїлю по сектору Гази у списках загиблих значаться 13 дітей.

Про це повідомляє «ИТАР-ТАСС» з посиланням на палестинське інформаційне агентство "Маан".

Згідно з повідомленням, жертвами військової операції "Рубіж оборони" у прибережному анклаві стали більш як 30 палестинців, понад 100 отримали поранення.

З початку операції вранці 7 липня Ізраїль завдав ударів з повітря та з моря по 440 цілях у секторі Гази, при цьому тільки вночі було уражено понад 160 цілей.

За даними міноборони єврейської держави, більша частина уражених цілей - це установки радикалів для запуску ракет по Ізраїлю, а також нелегальні тунелі, які використовуються для переправки контрабандних товарів. Відомо, що кілька ракет розірвалися минулої ночі на кордоні анклаву з Єгиптом. Палестинські бойовики випустили по Ізраїлю близько 250 ракет.

Палестинський керівник Махмуд Аббас раніше в середу звернувся до президента Єгипту Абдель Фаттаху ас-Сісі з проханням негайно втрутитися в ситуацію і посприяти, щоб припинити вогонь і відновити спокій.

Як повідомив глава єгипетської дипмісії на Західному березі річки Йордан Ваель Атийя, його країна «докладає всіх зусиль і проводить інтенсивні контакти» з метою якнайшвидшого припинення операції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом