Виплата пенсій поточного місяця відбувається за графіком, повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики.

Зокрема, станом на 7 липня поштові відділення та банківські установи можуть здійснювати пенсійні виплати включно по 8 липня. На їхні рахунки перераховано 5,7 млрд грн.

Крім того, включно з 7 липня також забезпечена виплата пенсій поштовими відділеннями та банками міст Краматорська і Слов'янська Донецької області.

Водночас, у містах Сніжне Донецької області, а також Красний Луч і Станично-Луганському районі Луганської області фінансування пенсійних виплат не здійснюється.

Крім того, у міністерстві зазначили, що станом на 7 липня кошти, призначені для виплат малозабезпеченим сім'ям, сім'ям з дітьми, дітям-інвалідам та інвалідам з дитинства у липні вже почали надходити в області.

Зокрема, управлінням соціального захисту населення для здійснення державної соціальної допомоги уже надійшло 140,4 млн грн.

Крім того, здійснено перерахування поштовим відділенням та банківським установам міста Краматорська Донецької області в сумі 15,2 млн грн, для виплат травня і червня (1,7 млн грн і 13,5 млн грн відповідно).

Загалом місячна потреба коштів на фінансування І траншу державної соціальної допомоги становить 2,9 млрд грн.

Як повідомляв ForUm, «Укрпошта» відновила роботу своїх відділень у Слов'янську і Краматорську.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом