Будівельні підрозділи «Укрзалізниці» відновлять лікарню і станцію в Красному Лимані, пошкоджені в ході боїв, коштом компанії. Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

«За попередніми підрахунками, на відновлення пошкоджених будівель та споруд станції потрібно 202 тис. грн. Вартість робіт з відновлення вузлової лікарні вдесятеро вища і становить близько двох млн грн», - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, станцію відновлять коштом Донецької залізниці, а ремонт лікарні здійснюватиметься коштом «Укрзалізниці».

У прес-службі зазначили, що найбільше постраждали і потребують негайного ремонту будівля поліклініки, терапевтичного і хірургічного корпусу лікарні, пральня, аптека, харчовий блок та інші господарські будівлі.

«На станції Красний Лиман невідкладно потребують ремонту платформа, вокзал, багажне відділення, майстерні, компресорні, контрольно-вимірювальний пункт та інше», - йдеться в повідомленні донецької залізниці.

У повідомленні наголошується, що на обох об'єктах уже розпочато підготовчі роботи, наголошується в повідомленні. Під час виконання робіт планується використовувати конструкції та будівельні матеріали виробництва залізничних підприємств.

Як повідомляв ForUm, у понеділок, 7 липня, «Укрзалізниця» заявила про намір відновити рух потягів у Красний Лиман.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом