Міліція на Донбасі буде переформатована, а поки що туди спрямують міліціонерів зі всієї країни, заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

«Очевидно, що і в Донецьку, і в Луганську міліція буде переформатована однією з перших, зважаючи на необхідність. Там працюватиме міліція зі всієї країни, у тому числі та, що пройшла фільтр бойового зіткнення антитерористичної операції, тобто ті хлопці, які не побоялися», - заявив він журналістам у Нових Петрівцях на базі навчального центру Нацгвардії.

Міністр наголосив на необхідності ротації міліціонерів «прямо скажемо, з низькими діловими та моральними якостями», передає «Інтерфакс-Україна».

Він також заявив, що у визволених населених пунктах Донбасу Києвом будуть призначені військові коменданти, серед яких можуть бути і представники міліції.

Як повідомлялося, міліцейські главки в Донецькій та Луганській областях тимчасово передислоковані відповідно до Маріуполя і Сватового. Співробітники органів внутрішніх справ цих областей до 7 липня повинні прибути до тимчасових місцях дислокації для продовження служби.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

58