Російська санітарна служба з п'ятниці ввела заборону на постачання молока та молочної продукції, виробленої на декількох українських підприємствах.

Про це повідомляє прес-служба Росспоживнагляду, пише «Інтерфакс-Україна».

"Росспоживнагляд призупинив ввезення на територію РФ молока та молочної продукції, вироблених на підприємствах ДП "Мілкіленд-Україна": "Миргородський сироробний комбінат", "Чернігівський молокозавод", філія "Славутський маслоробний комбінат" ПП КФ "Прометей", філія "Львівський молочний комбінат" ПП КФ "Прометей", філія "Роменський молочний комбінат" ПП "Рось", філія "Сумський молочний завод" ПП "Аромат", ДП "Агролайт", - сказали в прес-службі Росспоживнагляду.

У санітарній службі сказали, що під час дослідження зразків продукції підприємств "Мілкіленд-Україна" виявлені порушення вимог законодавства у сфері захисту прав споживачів".

У Росспоживнагляді зазначили, що під час дослідження сиру "Сметанковий Добряна" виробництва "Миргородського сироробного комбінату" та сиру - "Король Артур" виробництва ДП "Мілкіленд-Україна" виявлено їх невідповідність вимогам щодо жирнокислотного складу".

"Є факти мікробного забруднення продукції ДП "Мілкіленд-Україна", - уточнили в прес-службі.

Як повідомляв ForUm, раніше у Росспоживнагляду виникали претензії до якості української продукції, яка надходить на ринок РФ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом