Міністр аграрної політики і продовольства Ігор Швайка забрав на місяць своїх дітей - 6-річного сина Тараса та 8-річну доньку Софію у своєї колишньої дружини Ольги Швайки, яка живе під Харковом.

Колишнє подружжя після розлучення ніяк не можуть поділити дітей. Ігор Швайка пред'являє Ользі претензії, в тому, що у неї немає власного житла, немає часу на дітей, і вона не дозволяє батькові повноцінно з ними спілкуватися. Ольга ж з претензіями колишнього чоловіка категорично не згодна і продовжує відстоювати свої права на дітей.

Жінка розповіла, що її діти перебувають на якійсь дачі під Києвом, на якій саме, вона не знає, пише «Взгляд»

«За словами дітей, вони перебувають на якійсь дачі під Києвом разом із матір'ю його нинішньої дружини. Діти кажуть, що це татова дача, але що це за дача, я не знаю, оскільки у Швайки раніше не було дач під Києвом», - сказала вона.

Крім того, 3 липня у Тараса був день народження, але його не відзначали, бо Ігор Швайка цілий день був на роботі, а друзі хлопчика перебувають у Харківській області.

Швайка пообіцяв синові, що його день народження святкуватимуть на вихідних. «Але виходить, що у нього не буде ніякого справжнього дитячого свята і спілкування з друзями - прийдуть дорослі дядьки і тітки, друзі Швайки і просто подарують подарунки», - засмучено розповідає Ольга.

За словами матері дітей, Тарас та Софія дзвонять їй щодня і скаржаться, що їм на дачі батька дуже нудно, і вони хочуть до мами.

Нагадаємо, міністр аграрної політики і продовольства Ігор Швайка намагається через суд забрати у колишньої дружини Ольги дітей. Наступне судове засідання з розгляду цієї справи призначено на 15 липня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

296
Теги