Місія Міжнародного валютного фонду, яка прибула в Україну для дискусій в рамках першого перегляду економічної програми влади країни, що підтримується фінансуванням Фонду, продовжить роботу до 9 липня, йдеться в прес-релізі представництва МВФ в Україні.

«Враховуючи швидкі темпи розвитку подій і численні питання, які потребують обговорення з урядом, місія продовжить свою роботу до 9 липня», - цитує повідомлення «Інтерфакс-Україна».

Згідно з інформацією, місія МВФ проводить продуктивні дискусії з представниками влади України щодо урядової комплексної програми економічних реформ, що підтримується коштами угоди про програму stand-by.

Нагадаємо, 25 червня технічна місія Міжнародного валютного фонду розпочала свою роботу в Україні для перевірки виконання структурних маяків.

7 травня Україна отримала перший транш кредиту в обсязі $3,19 млрд. 1 травня рада МВФ схвалила виділення Україні кредиту в $17,01 млрд.

Постійний представник МВФ в Україні Жером Ваше зазначив, що Україна наприкінці липня - початку серпня може отримати від МВФ другий транш кредиту в обсязі $1,4 млрд у рамках програми співпраці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

29