В Україні посилилися передумови до революції через дії нинішньої влади. Таку думку Forum'у висловив народний депутат України (фракція ВО «Батьківщина») Володимир Полочанінов.

«По-моєму, деякі представники нинішньої влади не розуміють, що за останні 10 років вони стають владою виключно завдяки Майдану, а ніяк не через вибори. Так ось, у мене для цих панів погані новини: передумови революційної ситуації нікуди не поділися, а радше навпаки», - написав він у Facebook.

Нардеп нагадав, що кожна наступна революція завжди більш кривава і нещадна, ніж попередня. «Має рацію все-таки американський мільярдер Нік Ханауер - не встигнете навіть добігти до літаків, адже висновки, в тому числі про те, як не дати цьому статися, народ уже також зробив. Та й де ви, а де Нова Зеландія», - зазначає він.

«Я мовчу про обіцянки скасування пенсійної реформи, податкового кодексу, мовчу вже навіть про «принципове питання» персонального голосування. Але чому замість реальної боротьби з корупцією у нас в прокуратурі, судах знову виявилося багато «професіоналів»? Замість вирішення проблем людей, які взяли кредит в іноземній валюті, у державі, де є власна гривня, влада знову вирішує проблеми 0,01% населення, рефінансуючи на сотні мільярдів їхні комерційні банки, або вирішує питання кому з 0,001% населення планети віддати, наприклад, ГТС, що належить усім українцям?» - ставить риторичне запитання Полочанінов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1038