Міністр охорони здоров'я Олег Мусій уже другий тиждень блокує передачу кардіомобіля в зону АТО. Про це повідомили активісти медслужби Майдану, які займаються забезпеченням силовиків у зоні АТО медпрепаратами та медтехнікою.

Як зазначили активісти, ще минулого місяця львівські лікарі передали для українських силовиків у зону АТО унікальний кардіомобіль, що облаштували на власні гроші.

«Але міністр МОЗ Мусій заблокував доставку цього автомобіля в зону АТО і вже другий тиждень цей автомобіль перебуває у Нових Петрівцях», - зазначили активісти медслужби Майдану, повідомляє «УНН».

Вони також наголосили, що під час трагічних подій на Майдані саме Мусій давав вказівки вивозити гуманітарну медичну допомогу (ліки та обладнання - ред.) на тільки йому відомі «далекі» склади.

«Ні обладнання, ні медпрепарати, які були надані як «гуманітарка» під час подій на Майдані, так і не повернулися ні в намети Майдану, ні в медустанови. Тому є дуже великі сумніви, що цей кардіомобіль, що потрібен нашим бійцям у зоні АТО, все ж туди потрапить, а не зникне на якихось «далеких» складах», - підсумували активісти медслужби Майдану.

Нагадаємо, міністр охорони здоров'я Олег Мусій фігурує у кримінальному провадженні стосовно розкрадання медикаментів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

141