Фракція КПУ внесла на розгляд парламенту пакет з 150 законопроектів, що передбачає захист соціально-економічних інтересів українців, і вимагає їх розгляду.

Про це, виступаючи в сесійній залі, заявив голова КПУ Петро Симоненко, повідомляє «ГолосUA».

«Враховуючи ситуацію, що склалася в державі, загострення соціально-економічних питань, а також проблем, пов'язаних з підвищенням цін, зростанням тарифів, особливо - з невиплатою заробітної плати, ми вимагаємо в першочерговому порядку розгляду пакета з 150 законопроектів, які внесла фракція Компартії. Там є чіткі пропозиції щодо вирішення проблем», - повідомив Симоненко.

Лідер КПУ зазначив, що вчора ВР не проголосувала за законопроект Компартії про введення пені за несвоєчасну виплату зарплати, а також законопроект, що передбачає введення мораторію на підвищення цін і тарифів.

«Не підтримали документ, що дозволяє жорстко контролювати ціни на лікарські препарати і вдарити по руках олігархів, які наживаються на здоров'ї людей», - додав глава КПУ.

Симоненко підкреслив, що сьогодні потрібно переглянути організацію роботи Ради та спрямувати всі зусилля на вирішення соціально-економічних питань для захисту прав українців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом