У Харківській області сім мостів, а також дамби через Сіверський Донець взяті під особливий контроль. Про це голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута розповів під час робочої поїздки до Балаклійського району разом із начальником Управління СБУ в Харківській області Олександром Пивоваром та радником голови ХОДА Сергієм Стороженком, повідомляє прес-служба Харківської ОДА.

«Зараз найбільша проблема для Харківщини - це недопущення диверсійно-розвідувальних груп на територію Харкова і Харківської області», - підкреслив Балута.

За словами керівника області, відкориговано план захисту адміністративної межі Харківщини. Його реалізація почалася цього тижня.

Нагадаємо, 29 червня співробітники Управління СБУ затримали п'ятьох учасників злочинного угруповання, члени якого планували підірвати залізничні колії на ділянці руху Київ-Харків під час проходження потяга з артилерійськими боєприпасами. В ході обшуків помешкань затриманих вилучено понад 1,5 кг тротилу, вогнепальну зброю та боєприпаси.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом