22 бійці спецбатальйону міліції «Львів» написали рапорти на звільнення, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Головного управління МВС у Львівській області.

Стосовно ще 38 осіб, які повернулися в розташування підрозділу, проводиться службова перевірка.

«За результатами цієї перевірки керівництво ухвалить рішення про можливість подальшого проходження служби зазначеними співробітниками», - йдеться в повідомленні.

«Ми дали можливість усім, хто не бажає продовжувати службу, написати рапорти на звільнення. Таких виявилося 22 людини. Всі рапорти задоволені. Всім, хто хоче служити, скажу - Вітчизну захищати треба і в дощ. Накази командирів - виконувати без обговорень. Ми не для того вас готуємо в умовах, наближених до бойових, щоб за вами потім матері з памперсами бігали. Якщо вам тут складно, що ви скажете, коли доведеться їхати на схід України?» - заявив начальник ГУ МВС в області полковник міліції Дмитро Загарія.

У період польових навчань бійці батальйону живуть у військових наметах. Особовий склад забезпечений триразовим гарячим харчуванням. Їжу готують у польових кухнях. Продуктами харчування батальйон забезпечено до закінчення навчань.

Нагадаємо, 27 червня 60 бійців батальйону міліції спеціального призначення «Львів» залишили розташування навчально-тренувального центру, мотивуючи свій вчинок неналежними побутовими умовами і тим, що їм без попередження продовжили польові навчання на сім днів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

196