Росія вчора закрила три пункти пропуску «Гуково», «Донецьк» і «Новошахтинськ» в Ростовській області на кордоні з Україною, через які раніше на територію нашої країни проходили члени незаконних збройних формувань. Про це спікер інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко повідомив на брифінгу.

«Вчора протягом дня Росія закрила три пункти пропуску через кордон з Україною, зокрема, 1 липня закриті міжнародні автомобільні пункти пропуску «Гуково», «Донецьк» і «Новошахтинськ» у Ростовській області, через які раніше безперешкодно проходили члени НЗФ», - зазначив він.

За словами Лисенка, наразі у цих пунктах пропуску російська сторона обладнала спеціальні блокпости, посиливши їх важкою броньованою технікою, повідомляє «УНІАН».

«Є дані, що через них заборонено випускати озброєних людей, які намагаються втекти з території України», - додав Лисенко.

Як раніше повідомляв ForUm, Кабінет Міністрів України прийняв рішення про припинення руху через окремі пункти пропуску на кордоні з Російською Федерацією.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

25