Мешканка Чернівців анонімно повідомила в міліцію, що її чоловік зробив бомбу і поніс на ринок «Зелений» міста. Про це повідомили у ВЗГ УМВС України у Чернівецькій області.

«На місце, куди вказала анонім, відразу ж виїхала слідчо-оперативна група Першотравневого райвідділу міліції, співробітники управління карного розшуку та експерти - вибухотехніки НДЕКЦ при УМВС, - зазначили в міліції. - Правоохоронці оперативно знайшли людину, в якої, нібито, повинна бути бомба. Експерти обстежили «мінера» та його автомобіль, але жодних вибухових речовин або пристроїв не знайшли.

Між тим, встановили особу жінки, яка повідомила про «замінування», передає «Укрінформ».

Заявницею виявилася колишня дружина підозрюваного, 51-річна жителька села Чорнівки Новоселицького району. Відомо, що жінка любить випити зайвого. Напідпитку вона кілька разів намагалася зателефонувати своєму колишньому, з яким розлучилася ще 6 років тому.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

43