Міністерство оборони України посилило охорону арсеналів, баз і складів з боєприпасами в східних регіонах, повідомляє прес-служба відомства.

«З метою недопущення збройного нападу на військові об'єкти особовий склад підрозділів охорони був посилений за рахунок військовослужбовців інших частин», - йдеться в повідомленні.

Періодично проводяться навчання з протидії терористичним нападам, відпрацьовано взаємодію з правоохоронними органами і т.п.

Також у місцях зберігання зброї і вибухонебезпечних речовин проводять заходи щодо живучості, запобігання факторам природного або техногенного характеру.

«Всі арсенали, військові бази і склади боєприпасів, що розташовані в східних регіонах, перебувають під надійною охороною і виконанню обов'язків військовослужбовцям Збройних сил нічого не заважає»,- запевнили у відомстві.

Як повідомляв ForUm, у Донецьку військовослужбовці Національної гвардії України ввечері 29 червня прорвали облогу незаконних збройних формувань і підірвали збройові склади, що знаходяться на території військової частини № 3037.
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

25