Міністерство оборони України спростовує інформацію про нібито захоплення членами НЗФ військової частини Збройних сил, розташованої в місті Артемівську Донецької області на вулиці Чайковського.

У прес-службі міністерстві зазначили, що військовослужбовці цієї військової частини, починаючи з квітня, постійно відбивають атаки НЗФ. «Так, тільки протягом останнього тижня, з моменту оголошення паузи у проведенні антитерористичної операції, військовослужбовці успішно відбили чотири збройні напади. Противники вели вогонь по оборонних позиціях та адміністративних будівелях військової частини з усіх видів стрілецької зброї і використовували гранати», - йдеться в повідомленні.

У Міноборони наголосили, що внаслідок останнього нападу, що стався вночі 27 червня, зруйновані контрольно-пропускний пункт та паркан у кількох місцях.

«В результаті вмілих дій особового складу підрозділів Збройних сил України був заблокований, а потім захоплений танк Т-64БВ, який використовувався під час атаки на цю військову частину», - нагадали в міністерстві.

Для подальшої охорони, захисту від нападів та недопущення потрапляння на територію озброєних осіб військові вжили заходів зі встановлення захисних загороджень по периметру військової частини.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

32