Активісти «Правого сектору» погрожували спалити Управління Міністерства внутрішніх справ Волинської області.

За інформацією сектора зв'язків з громадськістю облуправління міліції, близько полудня в приміщення УМВС увірвалися кілька десятків представників «Правого сектору» в камуфляжі і балаклавах.

«Ігноруючи вимоги постового міліціонера та співробітників чергової частини управління за режимністю об'єкта, завдавши тілесних ушкоджень одному із працівників міліції, який припиняв протиправні дії, зловмисники прорвалися через пост і вирушили в кабінети заступників начальника УМВС», - йдеться в повідомленні.

Нападники принесли з собою шини і вимагали у першого заступника начальника УМВС, щоб він написав рапорт на звільнення і протягом 24 годин залишив займану посаду, погрожуючи при цьому фізичною розправою та знищенням будівлі УМВС шляхом її спалювання.

Зазначену подію зареєстровано в журналі Єдиного обліку заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання про початок досудового розслідування за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 296 (хуліганство) та ч. 1 ст. 343 (втручання у діяльність працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

143