Президент України Петро Порошенко впевнений, що у ході реалізації Угоди про асоціацію з Європейським Союзом Україна не втратить жодного ринку, в тому числі російського. Про це Порошенко сказав на прес-конференції в Брюсселі.

Він заявив, що мирний план сприятиме відродженню промисловості на сході України. «Зупинка підприємств була пов'язана з військовими діями, і реалізація мирного плану означатиме початок їх роботи», - сказав Президент.

Порошенко запевнив, що відновлення роботи підприємств є для нього пріоритетом з тим, щоб «люди могли повернутися і відновити роботу», повідомляє «УНІАН».

Коментуючи безпосередній вплив Угоди про асоціацію на економіку України, Президент висловив упевненість, що це означає «нові інвестиції, нові правила, без корупції, нові ринки світу». «Ми не втратимо жодного ринку, на якому ми присутні, включаючи російський», - заявив Порошенко.

Як раніше повідомляв ForUm, Україна підписала Угоду про асоціацію та заключний акт з Європейським Союзом.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Росія вживатиме заходів щодо захисту своєї економіки, як тільки з'являться негативні наслідки підписання угоди України з ЄС про асоціацію.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом