Президент Литви Даля Грібаускайте привітала український народ з нагоди підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Як повідомляє «УНІАН», МЗС України отримало від Канцелярії президента Литовської Республіки Далі Грібаускайте її офіційне вітання українському народу з нагоди підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

«Шановний народе України, сьогодні Європейський Союз підписав Угоду про асоціацію з Україною. Вітаю ваш вибір бути європейцями». Угода про асоціацію це ваш шлях до більшої свободи, демократії та Європейського добробуту», - зазначила президент Литви, звертаючись до українців.

Вона наголосила, що «Литва і всі країни - члени ЄС вітають рішучого партнера. Це наша спільна можливість поділитися з вами кращим, що ми маємо - цінностями та партнерством».

«Це великий день для Європи. Тому що Український народ - це народ, який вірить у Європейський спосіб життя. В нинішніх реаліях Європейський вибір є визначальним, особливо для України», - йдеться у зверненні.

«Шановні громадяни України! Я вітаю Вас з підписанням Угоди про асоціацію і вітаю вас в Європейській родині! Слава Україні!», - сказала президент Литви.

Нагадаємо, 27 червня Україна підписала Угоду про асоціацію та заключний акт з Європейським Союзом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом