Завгосп Януковича Андрій Кравець повинен бути заарештований і дати свідчення. Таку думку в коментарі Forum'у висловив активіст Майдану, депутат Київради Ігор Луценко.

«Посадити його треба. Якщо він приїхав, то посадити, і хай сидить. Які проблеми?» - сказав він.

Луценко зазначив, що «всіх причетних до колишнього ДУС (Державного управління справами, - Ред.) потрібно помістити в Лук'янівське СІЗО, нехай дають свідчення».

У той же час, відповідаючи на запитання, чому тоді Кравець на волі, Луценко сказав: «У нас багато запитань може виникати до наших міліціонерів. Наступними на посадку повинні бути за ідеєю вони: за саботаж, за зраду».

Нагадаємо, колишній завгосп Віктора Януковича - Андрій Кравець кілька тижнів тому повернувся в Україну. Про це написала «Українська правда».

За даними видання, останні вісім років Кравець був одним із найбільш довірених людей в оточенні Януковича. Президент-утікач доручав йому облаштування свого побуту як на роботі, так і в Межигір'ї.

«УП» вважає, що повернення в Україну Кравця не могло відбутися без надання гарантій безпеки. «Розгадкою може бути прізвище Сергія Льовочкіна, до команди якого входив президентський завгосп», - пише видання.

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

468