Губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський веде свою паралельну війну. Таку думку в коментарі Forum'у висловив директор Центру євразійських досліджень Володимир Корнілов.

«Найближчим часом ми побачимо, наскільки правдивою є інформація про те, що губернатор Дніпропетровської області не підтримав план мирного врегулювання конфлікту на сході. Але всі знають, хто такий Коломойський. Він створює якісь військові структури, які формально підпорядковані МВС, а насправді фінансуються ним і підпорядковуються йому. Рано чи пізно такі люди повинні були розпочати свою війну», - сказав Корнілов.

Експерт зазначив, що в штурмі російського посольства у Києві, що охороняється міліцією, брали участь представники батальйону «Азов».

«Відповідно, вони діють на власний розсуд, за планом та ідеологічними мотивами. Коломойський веде у своєму розумінні джихад - священну війну, невідомо за що і проти чого. Він діятиме по-своєму. Де-факто війна Коломойського йде паралельно і сам він існує у паралельній реальності», - вважає Корнілов.

«Нагадаю про відоме інтерв'ю Коломойського, в якому він сказав, що життя - це супермаркет, а на виході доведеться розплачуватися. Він так і живе, як у супермаркеті, але час розплати він сам наблизив», - зазначив Корнілов.
 

Тетяна Григор'єва, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

60