Залежність Росії від постачання комплектуючих з України буде знята на 95% до кінця 2015 року, повідомив заступник міністра оборони РФ Юрій Борисов.

Борисов перебуває в робочій поїздці в Примор'ї. У вівторок він відвідав Далекосхідний завод «Зірка», який входить у Далекосхідний центр суднобудування і судноремонту.

За словами заступника міністра, роботи в рамках держоборонзамовлення на заводі йдуть за графіком. «За кожним зразком військової техніки та озброєння складено графік повного імпортозаміщення, актуалізована вся номенклатура комплектуючих агрегатів, проаналізовано наявність запасів комплектуючих, готуємося до виробництва всіх деталей, визначені відповідальні. Роботи йдуть за графіком, в тому числі і на відвіданих мною підприємствах. Весь процес імпортозаміщення відбуватиметься планово і до кінця цього терміну на 95% залежність від постачання з України буде знято», - сказав Борисов, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

Він також зазначив, що прихід нового керівництва заводу в особі директора Юрія Фільченка позитивно вплинув на діяльність підприємства, відчувається позитивна динаміка виконання державного оборонного замовлення. «Всі три підводні човни, які треба здати цього року, ремонтуються за графіком», - сказав заступник міністра оборони.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

55