У світі немає жодного чиновника, в якого лише досягнення. Таку думку Forum'у висловив народний депутат від фракції «УДАР» Павло Розенко, коментуючи діяльність колишніх керівників Нацбанку - Степана Кубіва, Генпрокуратури - Олега Махніцького та МЗС Андрія Дещиці, а також їхнє політичне або професійне майбутнє.

«Не думаю, що потрібно пов'язувати цих людей з окремою командою. Всі вони працювали з додатком «в.о». Спочатку було зрозуміло, що посади вони займають тимчасово - впродовж президентської кампанії. І що прийде Президент - внесе свої кандидатури», - нагадав він.

У той же час, за словами нардепа, в роботі всіх трьох є свої полюси і мінуси. «Вони працювали у непростий період. Це стосується і фінансової, і прокурорської, і зовнішньополітичної сфер. Вони, на мій погляд, гідно відпрацювали, і пішли спокійно, без скандалу кожен у своєму напрямі. Хтось піде політичним шляхом, а Дещиця, думаю, продовжить дипломатичну діяльність. Всі ці люди мають непогані перспективи», - додав «ударівець».

Що ж стосується шлейфу негативу, то Розенко сказав, що «у світі немає жодного чиновника, в якого лише самі досягнення».

«Ці люди працювали в надзвичайних умовах. Безумовно, були промахи. Можливо, у когось були й усвідомлені дії. Однозначно оцінити діяльність цих людей, як супер-позитивну або супер-негативну. Оцінку дасть час і суспільство. Побачимо, як хто з них проявить себе у подальшій діяльності», - підсумував він.

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

122