Державні службовці повинні вірно служити народові України. Про це йдеться у привітанні прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка з нагоди Дня державної служби, оприлюдненому Департаментом інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

«У день вашого професійного свята хочу ще і ще раз нагадати всім слова присяги, відповідно до якої ми зобов'язуємося вірно служити народу України та з гідністю нести високе звання державного службовця. Пам'ятайте, громадяни України і ніхто інший найняли нас на службу і все, що ми робимо для них, робимо чесно, самовіддано, не покладаючи рук. Це ми покликані служити громадянам, а не громадяни нам», - зазначив він.

За словами прем'єра, в лавах держслужбовців велика кількість досвідчених професіоналів, справжніх патріотів, ефективних управлінців, які здатні реалізувати найсміливіші державні стратегії. «Нам необхідно поєднати це з суспільною довірою, переконаністю суспільства у беззастережній відданості державного службовця інтересам людини. Успіху Вам на цьому шляху, мудрих рішень і зростання», - йдеться у привітанні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

61