За минулу добу в зоні АТО загинуло 13 українських військовослужбовців - 12 військовослужбовців Збройних сил України та один боєць Національної гвардії. Про це на брифінгу повідомив прес-секретар інформаційного центру РНБО Володимир Чеповий.

«На превеликий жаль, у ході боїв загинули 12 військовослужбовців Збройних сил України та один боєць Національної гвардії», - сказав Чеповий, повідомляє «УНІАН».

Разом із тим, він додав, що втрати противника значно більші. Зокрема в рамках проведення операції «Кордон» було знищено близько 300 терористів і бойовиків. «У рамках операції «Кордон» проводяться заходи із затримання екстремістів, вилучення зброї та боєприпасів. 19 червня за добу було знищено близько 300 членів ВНФ, захоплено БРДМ, захоплені КамАЗ з кулеметом, кілька ПЗРК і значна кількість стрілецької зброї», - повідомив Чеповий.

За його словами, біля селища Металіст Слов'яно-Сербського району Луганської області українські військові знищили майже весь склад батальйону терористів «Зоря».

Нагадаємо, уповноважений Президента України з мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях Ірина Геращенко заявила, що мирний план Порошенка планується презентувати 20 червня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

251