Президент України Петро Порошенко наголошує на важливості виваженого, професійного підходу у проведенні антитерористичної операції на сході країни. Про це Forum'у повідомили в прес-службі Президента.

«Коли в рамках проведення операції віддається команда «Вперед», то їй передує добре проведена розвідка, хороше озброєння бійців, робиться все, щоб уникнути жертв серед мирного населення та військовослужбовців», - сказав він, відповідаючи на запитання журналістів щодо темпів проведення АТО в Донецькій та Луганській областях.

«Сьогодні нам потрібні чітка військова дисципліна, взаємодія з іншими частинами Збройних сил, взаємозв'язок і неухильне виконання поставлених завдань», - підкреслив Президент. Він зазначив, що тримає на контролі підготовку військових операцій.

Порошенко констатував, що поліпшення координації дій військових уже дає позитивні результати. «Сьогодні ми ведемо рішучі дії й успішні операції з відновлення оборони державного кордону. Ми робимо все для того, щоб взяти в кільце Слов'янськ і ліквідувати бойовиків під керівництвом «Стрілка», які чинять збройний опір українським військовим», - сказав він.

Президент наголосив, що у своїх діях військові виходять з головної вимоги - уникнути жертв серед мирного населення і військових.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко розраховує, що бойові дії на сході країни будуть припинені вже цього тижня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

41