Вирішення конфлікту на сході України затягується через неграмотність керівників силових структур. Таку думку в коментарі кореспондентові Forum'у висловив позафракційний нардеп України Андрій Пінчук.

«Все затягується через недолугість керівництва силовиків. У нас немає армії, хлопці гинуть марно, безглуздо. Адже потрібно зрозуміти, що ми воюємо не просто з купкою бойовиків, там набагато все складніше. Як мінімум половина населення регіону, а це 4 млн осіб, підтримує тих, хто представляється ДНР та іншими», - сказав він.

Політик упевнений, що також є охочі заробити під час конфлікту на сході.

«Хтось на цьому все одно поживиться, танки їздять, заправляються, пальне купується, і хтось на цьому збагачується. Завжди так було і буде. Це величезні витрати, за якими неможливо встежити», - зазначив нардеп.

Він також упевнений, що призначення дострокових виборів до парламенту не сприятиме врегулюванню ситуації на Донбасі, оскільки вибори там провести неможливо.

«Поки не наведемо лад на сході, ні про які вибори йтися не може, адже в парламенті не будуть представлені 8 млн людей, які живуть у регіоні. Ми говорили, що через п'ять днів після президентських виборів усе заспокоїться. Заспокоїлося?! Призначити сьогодні вибори - це все одно що сказати: Донецьк і Луганськ, ви нам не потрібні», - підсумував Пінчук.

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

70