Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков ініціює розгляд Верховною Радою законопроекту про скасування мита на ввезення в Україну засобів захисту для українських військовослужбовців. Про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив радник глави МВС Антон Геращенко.

«Міністр внутрішніх справ Аваков ініціює законопроект, який завтра вноситься у Верховну Раду, про зняття мита та податків із засобів захисту для українських військовослужбовців, які ввозяться. Сподіваємося, що ВР завтра підтримає цей законопроект», - сказав Геращенко, повідомляє «УНІАН».

Він нагадав, що небайдужі громадяни змушені, щоб перевезти бронежилети, каски, інші засоби спецзахисту для українських військових, одягати їх на себе і таким чином проходити прикордонний контроль, оскільки в іншому разі їм доведеться платити за спецамуніцію відповідні податки.

Нагадаємо, планується, що бійці, які беруть участь в антитерористичній операції на сході України, будуть повністю забезпечені бронежилетами протягом 10 днів, а до середини серпня бронежилетами буде забезпечена вся українська армія.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

141