Співробітники Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві протягом доби виявили три нічні клуби, які не утрималися від проведення різних розважальних програм для відвідувачів у парку культури і відпочинку «Гідропарк» у день жалоби 15 червня.

Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю столичного управління МВС.

«Правоохоронцями протягом доби було виявлено три нічні клуби у Гідропарку, в яких проводилися різноманітні розважальні програми для відвідувачів, і складено чотири протоколи за статтею 182 Кодексу адміністративних правопорушень (порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях)», - йдеться в повідомленні.

Усі протоколи відправлені в адміністративну комісію КМДА для прийняття рішення.

Як повідомляв ForUm, 14 червня під час заходження на посадку в аеропорту м. Луганська пострілом із зенітного ракетного комплексу був збитий військово-транспортний літак Збройних сил України Іл-76. 49 військовослужбовців загинули.

Президент України Петро Порошенко оголосив 15 червня днем жалоби за загиблими в ході проведення антитерористичної операції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом