Семиразовий чемпіон світу з автоперегонів у класі машин «Формула-1» Міхаель Шумахер вийшов з коми і був переведений з лікарні в Греноблі до іншого медичного закладу. Про це повідомила менеджер колишнього гонщика Сабіна Кем.

«Шумахер більше не перебуває в стані коми. Він залишив лікарню в Греноблі, щоб продовжити реабілітацію в іншому місці, - йдеться в офіційній заяві Кем.

Сім'я Міхаеля дякує за допомогу та участь лікарям, медсестрам, терапевтам гренобльської клініки, а також людям, що надали першу допомогу на місці події», передає «ИТАР-ТАСС».

Рідні Шумахера також вдячні усім, хто його підтримував у ці важкі дні. «Ми впевнені, це дуже йому допомогло», - підкреслила Ким.

Як стало відомо, гонщика перевели в госпіталь швейцарського міста Лозанна. «Пан Шумахер надійшов сьогодні вранці у наш госпіталь, і ним зараз займаються лікарі», - повідомив представник медичного закладу. Він також додав, що зі спортсменом перебувають члени його сім'ї, і додав, що в госпіталі зроблять усе можливе, щоб убезпечити потерпілого від «втручання в його приватне життя і забезпечити йому найкращий догляд».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

49