По периметру парку ім. Тараса Шевченка в самому центрі Києва з'явилися численні бочки з пивом і квасом. І це попри всі обіцянки міської влади прибрати з вулиць столиці всі незаконні МАФи і лотки, пише «Вечірній Київ».

«За участю громадськості, під тиском служб Шевченківської районної адміністрації парк ім. Тараса Шевченка значно очистився від шкідливого грибка наших днів - несанкціонованих МАФів і лотків, - йдеться в матеріалі. - Засилля цієї зарази в парку, який носить ім'я Великого Кобзаря, ювілей якого Україна має честь відзначати цього року, було позамежним. Шевченківська адміністрація встановила веб-камери для відстеження та негайного реагування на факти незаконної торгівлі. І все, можливо, закінчилось перемогою «гвардії Тараса», якби не таємничий Тубус».

«В останні кілька днів на зелений оазис напав новий вірус - пивні і квасні бочки, розставлені по периметру багатостраждального парку, - зазначає «Вечірній Київ». - Похмурі особи, які торгують з цих бочок пивними напоями, на прохання кореспондента ВК пред'явити дозвільні документи на торгівлю довірливо повідомили, що стоять вони тут від Тубуса, першого заступника глави КМДА. Він, мовляв, дозволив торгувати «на потреби Майдану».

У статті також йдеться: «Враховуючи, що сам Майдан Незалежності вже поділений «сотниками» на сферу торговельного впливу, а лотки і намети найнесподіваніших конструкцій і дизайну щільно окупували центральну площу столиці, Київ очікує розповзання несанкціонованої торгівлі і на прилеглі території».

«І до вже звичних «дахівників» цієї чуми (дільничних, органів благоустрою та прокурорських) додадуться новоприбулі «сотники» і звичайний «революційний» люд, - пишуть журналісти видання. - Складно уявити собі Че Гевару, який розставляє бочки з квасом по Гавані... Але тут вам не тут! Так що ж за людина цей таємничий Тубус? Немає у керівництві містом людей з таким прізвищем. Є Дубас Богдан Антонович, перший заступник глави КМДА. Але на нього ніби й не подумаєш. Все-таки Головний комендант Майдану...».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

145
Теги