За минулу добу на східному кордоні України зафіксовані польоти російських спецлітаків з радіоперехоплення, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

«Крім зафіксованих випадків демонстраційних польотів вертольотів РФ уздовж державного кордону на сході України, були помічені спеціальні російські літаки, які приглушують мобільний зв'язок і, ймовірно, перехоплюють радіопереговори», - повідомили у відомстві.

За останню добу прикордонники спільно зі Збройними силами України та іншими правоохоронними органами з боями відновлювали контроль над державним кордоном України у межах Луганської області.

У той же час Державна прикордонна служба продовжує активну роботу з формування додаткових резервів бойових прикордонних застав для нарощування, спільно із ЗСУ, присутності в прикордонних районах.

Нагадаємо, в п'ятницю, 13 червня, помічник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що з суботи, 14 червня, державний кордон України з Росією буде повністю під контролем українських силовиків.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

176