У Києві міліція затримала банду сутенерів, повідомили у Відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України.

Так, організатором банди сутенерів був 32-річний уродженець Сумської області, який для ведення кримінального бізнесу вступив у змову з двома знайомими - 27-річною і 24-річною мешканками Миколаївської області.

Чоловік займався виготовленням візиток про набір дівчат на високооплачувану роботу і домовлявся про розміщення реклами в Інтернеті. Він отримував 50% коштів, зароблених повіями. Його помічниці орендували квартири для надання інтимних послуг, шукали клієнтів і приймали дзвінки на рекламні номери.

Одну з сутенерш затримали під час чергової передачі грошей повіями в сумі 2 015 грн. Затримана зізналася у протиправній діяльності. На підставі ст. 208 КПК України вона була поміщена в ізолятор тимчасового утримання.

Того ж дня після санкціонованого обшуку за місцем проживання двох інших членів злочинної групи, в ході якого були вилучені речові докази причетності до секс-бізнесу, фігурантів справи доставили до Дарницького райуправління міліції Києва.

Всім трьом затриманим слідчим відділом повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). У разі доведення провини у суді їм загрожує до 7 років позбавлення волі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

104