США, НАТО та ЄС використовують політичне протистояння і збройний конфлікт в Україні для вирішення своїх геополітичних цілей. Про це повідомив лідер КПУ Петро Симоненко.

Він зазначив, що під час виборчої кампанії влада щосили використовувала політичні технології та маніпуляції суспільною свідомістю через тотальну цензуру й «окупацію» інформаційного простору.

«Цілі нової влади нічим не відрізняються від цілей її попередників - нажива, нажива і ще раз нажива. Це внутрішня проблема України і вирішувати її треба без оглядки на закордонних «благодійників», - підкреслив Симоненко, повідомляє «ГолосUA».

Лідер КПУ констатував, що зовнішня проблема України полягає в тому, що США, НАТО та ЄС використовують політичне протистояння і збройний конфлікт для вирішення своїх геополітичних цілей.

«Вони зацікавлені, щоб наш внутрішній конфлікт не згасав і всіляко підливають олії у вогонь». Зрозуміло, що там, де є вогнище протистояння, там держава слабшає - знищується економічний потенціал: енергетичний, машинобудівний, металургійний, хімічний, транспортний... В результаті Україна зіткнеться з колосальними проблемами, відновлюючи втрачене. Але найстрашніше - це руйнування людського потенціалу, для відновлення якого піде життя не одного покоління», - підсумував Симоненко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

144