Сьогодні, 11 червня, ділова газета «Капітал» представила спеціальний проект - «100 днів влади». Про це Forum'у повідомили у редакції видання.

«Традиційно перші підсумки діяльності нової влади підбиваються через 100 днів. Редакція газети «Капітал» вирішила проаналізувати, яких результатів досягнуто, які вектори визначені та чого варто очікувати через наступні 100 днів. Чи здатен новий уряд привести Україну в Європу, як про те мріяли ті, хто стояв на Майдані? Лише факти, цифри і тези, які говорять самі за себе», - зазначають у газеті.

Основні питання і тези випуску: старі обличчя нової влади; аналіз ключових рішень, які були зроблені; топ-3 успішних і топ-3 провальних дій влади; колонки, експертні думки, інтерв'ю з економістами світового рівня, а також з чинними іноземними високопоставленими чиновниками; закордонні аналоги - досвід яких країн можна застосувати в Україні; топ-10 найбільш очікуваних дій від уряду: до і після.

ВД «Ділова преса країни» - компанія, засновником якої є українська «ДПК груп». Її бенефіціари - зарубіжні інвестори. «Ділова преса країни» - засновник і видавець газети «Капітал», галузевих спецвипусків і п'ятничного глянцевого додатка Capital Time, журналу «Капітал 500», а також порталу capital.ua.

«Ділова преса країни» уклала синдикаційну угоду з одним із найвідоміших та найавторитетніших видавництв світу в сфері ділової преси - The Financial Times Ltd. Згідно з умовами цієї угоди, газета «Капітал» має можливість публікувати вибрані матеріали Financial Times. Перший номер газети вийшов у квітні 2013 року, а в серпні було запущено сайт capital.ua і додаток Capital Time.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

81