Співробітники міліції розшукують зловмисника, який зробив неправдиве повідомлення про замінування Державного підприємства «Харківський завод шампанських вин».

За інформацією Головного управління МВС України в Харківській області, повідомлення про замінування надійшло від невідомого у понеділок, 9 червня, ввечері

На місце події для перевірки інформації виїжджала слідчо-оперативна група Ленінського райвідділу міліції, кінологічна служба, експерти-криміналісти та вибухотехніки.

«Під час огляду місця події, який тривав до 4:30, було перевірено приміщення заводу і прилеглу територію площею близько 20 га, евакуйовано 100 людей», - повідомили в міліції.

В результаті проведеного огляду території зазначена інформація не підтвердилася, жодних вибухових пристроїв чи речовин правоохоронцями виявлено не було.

Зараз міліцією здійснюються всі необхідні розшукові заходи з метою встановлення осіб, які зробили неправдиве повідомлення про замінування.

Інформація про цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк до 6 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

42