Сьогодні, 9 червня, о 4:59 у Миколаєві на вулиці Молодогвардійській, 28 у квартирі на п'ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку стався вибух без подальшого горіння, повідомляє прес-служба ДСНС.

Попередня ймовірна причина вибуху - побутовий газ. До місця події відразу були спрямовані аварійно-рятувальні служби і чергові караули Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області.

Прибувши на місце події, рятувальники виявили, що вибух стався в одній із квартир першого під'їзду будинку на п'ятому поверсі. Внаслідок вибуху обрушилися будівельні конструкції п'ятого і частково четвертого поверхів.

Під час проведення розвідки особовим складом аварійно-рятувальних підрозділів був виявлений один із мешканців будинку, чоловік, 1977 року народження. У важкому стані він був відправлений в реанімаційне відділення Миколаївської міської лікарні №3. Всього рятувальники евакуювали 54 людини.

На місці події працюють аварійно-рятувальна техніка ГУ ДСНС України в Миколаївській області та служби цивільного захисту міста. Станом на 7:00 9 червня тривають пошукові та аварійно-рятувальні роботи: проводиться розбирання завалу на 4 поверсі з допомогою крана з метою виявлення потерпілих.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

82