Президент Росії Володимир Путін у суботу наказав провести раптову перевірку боєздатності залізничних військ Центрального військового округу. Про це повідомили в Міноборони РФ.

«Військові частини та підрозділи залізничних військ ЦВО підняті за тривогою і розпочали розвідку маршрутів висування у призначені райони, а також організацію охорони та оборони військових колон», - повідомив ИТАР-ТАСС представник військового відомства.

«Генеральним штабом Збройних сил РФ в цей час розробляються й оперативно доводяться до військ ввідні на виконання практичних заходів з урахуванням складної паводкової обстановки в регіоні», - зазначили в Міноборони.

Зокрема, одному зі з'єднань поставлено завдання наведення наплавного залізничного мосту через річку Єнісей. «Перевірка проводиться на території Сибірського федерального округу, де до цього часу зберігається складна паводкова ситуація», - уточнили у військовому відомстві.

У Міноборони нагадали, що протягом останніх років війська Збройних сил РФ неодноразово залучалися до ліквідації наслідків природних катаклізмів. «Наразі військовослужбовці ЦВО відновили транспортне сполучення в Солонешенському районі Алтайського краю, де інженерними підрозділами ЦВО наведено три автомобільні мости через річку Ануй», - повідомили в Міноборони.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

181