Дві громадянки України, що постраждали внаслідок ДТП за участю автобуса в Польщі, перебувають у важкому стані, повідомили Forum'у в прес-службі Міністерства закордонних справ.

За даними відомства, постраждалих відвідав у місцевих лікарнях генеральний консул України Віталій Максименко.

«Стан двох громадянок України лікарями оцінюється як важкий, один громадянин у стані середньої тяжкості, але загрози його життю немає, одній жінці надана необхідна медична допомога, і вона може бути найближчим часом виписана з лікарні, один громадянин України після отримання медичної допомоги виїхав рейсовим автобусом до Львова», - повідомив Максименко.

За оновленою інформацією генконсульства України в Кракові, внаслідок ДТП загинуло 7 громадян України, 5 - отримали травми різного ступеня тяжкості.

«Українські дипломати відпрацьовують питання репатріації тіл загиблих на батьківщину після проведення судово-медичної експертизи», - зазначили у відомстві.

Як повідомлялося, в четвер у районі польського міста Гоголін сталася ДТП за участю українського мікроавтобуса, що зіткнувся з технічним транспортним засобом. Внаслідок аварії загинуло 7 громадян України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

159