Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 23 по 30 травня.

«В Європі немає місця для нової Берлінської стіни», - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк про ситуацію в Україні.

«Крим ми уже втратили, і я вважаю, що повернути його уже нереально, адже Росія пішла ва-банк. Для неї назад дороги немає», - екс-президент Леонід Кучма про те, що Україна не зможе повернути Крим.

«Мене Янукович цікавить тільки у позиції його повернення на лаву підсудних в Україну», - переможець на виборах президента України Петро Порошенко про те, що екс-президент Віктор Янукович повинен коментувати тільки терміни свого повернення в Україну на лаву підсудних.

«Країна повинна стати частиною Європи і пройти через складні зміни - не на папері, а в житті», - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк про необхідні реформи в Україні.

«Діячі ДНР - це справжня банда сомалійських піратів, яким немає місця в майбутньому Донбасу», - регіонал Борис Колесніков про розбійний напад на Арену «Дружба» в Донецьку.

«Солдат України більше не буде голий, босий і голодний», - переможець на виборах президента України Петро Порошенко про відновлення боєздатності армії.

«Звичайно, вона наполягатиме на дострокових виборах у Верховну Раду, але тепер у неї буде шлейф поразки. А якщо б вона не брала участі у президентських виборах, цього б шлейфу не було», - нардеп Олесь Доній про участь Юлії Тимошенко у президентських виборах.

«Навіщо продавати фіктивно? Ми сьогодні живе в іншій країні, де всякі фіктивні речі краще не робити», - переможець на виборах президента України Петро Порошенко про те, що продаж майна, яке належить йому, не буде фіктивним.

«З ними тільки сядеш за стіл на двох, обов'язково обдурять, а потім з розумним і впевненим обличчям скажуть, що так і було», - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк про манеру ведення Російською Федерацією двосторонніх переговорів.

«Майже щодня гинуть люди на Сході. Зате з'явилися охочі влаштувати «комунальні гуляння». Та ще й копійчину на цьому, напевно, заробити», - нардеп від фракції «Батьківщина» В'ячеслав Кириленко про святкування Дня Києва тоді, коли на сході України гинуть люди.

«Ми покладемо край цьому жаху, тут ведеться справжня війна проти нашої країни», - переможець на президентських виборах Петро Порошенко про ситуацію на сході України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

188