У Горлівці Донецької області для укриття населення в разі виникнення надзвичайної ситуації є 43 захисні споруди.

Як повідомили в прес-службі Горлівської міськради, міська рада інформує мешканців міста про наявність у Горлівці захисних споруд, які згідно з Кодексом цивільного захисту України є спорудами, призначеними для укриття населення і поділяються на захисні споруди цивільного захисту (оборони) та протирадіаційні укриття.

У повідомленні наголошується, що за дорученням міського голови Євгена Клепа в Горлівці була проведена інвентаризація захисних споруд і відібрано 43 споруди, які після відповідної підготовки придатні для укриття населення в разі загострення ситуації в місті. Ці споруди можна використовувати для укриття населення на випадок ведення бойових дій із застосуванням стрілецької зброї.

При цьому в прес-службі наголосили, що «на сьогодні в Горлівці немає необхідності у використанні захисних споруд, ситуація в місті залишається напружено стабільною», повідомляє «УНІАН».

Для інформування мешканців Горлівки міськрада надала перелік захисних споруд і підвальних приміщень, які можна використовувати в разі необхідності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

37